Hesabını Sil

glossgo hesabını hem glossgo mobil uygulamasından hem de web üzerinden kapatabilirsin. Aşağıda adımları ve süreç hakkında bilmen gerekenleri bulabilirsin.

Hesabını nasıl silersin

glossgo mobil uygulamasında

Uygulamada Profil > Ayarlar > Hesabı Sil yolunu izleyerek silme talebini başlatabilirsin.

Web üzerinde

glossgo.com üzerinde oturum açıp Ayarlar sayfasındaki Hesabı Sil sekmesinden talebini oluşturabilirsin.

Silme sırasında neler silinir

  • Profilin (ad, soyad, fotoğraf, doğum tarihi gibi kişisel bilgiler)
  • İletişim bilgilerin (telefon, e-posta)
  • Kayıtlı adreslerin
  • Favorilerin
  • Bildirim tercihlerin
  • AI sohbet geçmişin ve dene (try-on) fotoğrafların
  • Güvenilir cihaz kayıtların

Neler saklanır ve neden

  • Randevu ve fatura/ödeme kayıtların, Türk Ticaret Kanunu ve Vergi Usul Kanunu kapsamındaki yasal saklama süresi boyunca kişisel bilgilerin anonimleştirilerek saklanır.
  • KVKK denetimi için onam (rıza) kayıtların yasal süre boyunca saklanır.

30 günlük süre ve vazgeçme

Hesabın, silme talebinden hemen sonra kapatılır ve oturumun sonlandırılır; aynı hesapla tekrar giriş yapamazsın. Kişisel verilerin 30 gün içinde kalıcı olarak silinir. Bu süre içinde vazgeçmek istersen info@glossgo.com adresinden destek ekibimizle iletişime geçebilirsin.